Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Αποφάσεις

Εδώ και μήνες έχω πάρει μια απόφαση σχετικά με το πού θέλω να περάσω και το πού δεν θέλω να περάσω. Έτσι λοιπόν θελω να σας πληροφορήσω οτι πλέον η Παντειος δεν ειναι εντος των στοχων μου, τουλαχιστον οχι για Ψυχολογια.

Και τους το ειπα. Και χεστηκαμε, δηλαδη αυτοι με ξεχεζαν κι εγω τους εγραφα. ΟΚ εσεις δεν εχετε λεφτα, εγω ομως δοξα τω θεω (ευχαριστώ παππούδες!) εχω αρκετα! Πλας ουτε αναπηρο ειμαι ουτε σκοπευω να καθομαι ολη μερα και να ξυνομαι! Χερακια εχω, ποδαρακια επισης, καφετεριες νομιζω οτι εχει η Θεσσαλονικη ολο και καπου θα βρω να δουλεψω!

Επιπλεον, θελω επιτελους να φυγω απο αυτη την περιοχη! Θελω να παω καπου που κανεις δεν θα με ξερει και δεν θα ξερω κανεναν! Θελω να γινω ξανα οπως ημουν μικρη, κοινωνικη, μιλαγα με ολους, δεν ντρεπομουν....και για να το κανω αυτο πρεπει να φυγω απο εδω! Πρεπει να αρχισω να βασιζομαι στον εαυτο μου για ολα και αυτο δεν παιζει να γινει αν μεινω εδω. Επιπλεον θελω αυτα τα τεσσερα χρονια να ειναι πραγματικα τα καλυτερα μου χρονια και μαζι τους δεν θα ειναι. Θα ειναι οπως τωρα με πληρη ελεγχο και πρηξιμο για το πισι και την ωρα που θα γυρισω...

αλλα ξερετε κατι?

ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΝΤΑΞΟΥΝ

και μη σωσουν να μου στειλουν λεφτα! Χ-Ε-Σ-Τ-Η-Κ-Α! ελικρινα.


Moikka!