Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Are you still here beautiful ones? I know it's been a while since I last showed up but I didn't have anything to say except the whinning of which you had enough I'm sure.
 Και τώρα το γυρνάμε στα ελλήνικος γιατί στα εγγλέζικα μπορεί να μου ξεφύγει και να αρχίσω να γράφω σεξ σινς για φανφίξιο.
Α! Όσο καιρό έλειπα έγινα 15 και άρχισα να ακούω One Direction. Ξέρω ότι είναι μελανή κηλίδα στο κατά τα άλλα υπέροχο μουσικό μου γούστο αλλά το Moments (α ρε Ed! Κομματάρες γράφεις μάνα μ'!) με είχε να κλαίω με λυγμούς ιδιαίτερα στο σόλο του Louis από την πρώτη στιγμή που έφτασε στο ένα καλό και στο ένα μισόκουφο αυτάκι μου. Και τώρα κοντεύω να σκίσω το βρακί μου για το πότε θα έχω το νέο άλμπουμ στα χεράκια μου και περιμένω τσιγάρο αναμμένο τις tour dates μπας κι έρθουν κι εδώ χάμω. Επιπλέον έχω αναπτύξει μια μεγάλη επιθυμία να δω τον Harry και τον Louis να κάνουν σεκς. Δεν φταίω εγώ! Αυτοί φταίνε που όποτε ο ένας κοιτάει τον άλλο τον κοιτάει με ένα ύφος "Ο ήλιος ανατέλλει από τον κώλο του! Και είναι υπέροχος (ο κώλος του)!". Συν τοις άλλοις η heterosexual relationship του Louis με πείθει τόσο όσο θα με έπειθε κάποιος που θα ερχόταν τώρα να μου πει ότι ο  Harry με είδε στο Tumblr και θέλει να με παντρευτεί απόψε στην πιο κοντινή εκκλησία (Not happening much?). Κι αυτό γιατί στις κοινές τους εμφανίσεις με ετούτη είναι λιγότερο κοντά από όσο κοντά τολμάω εγώ να πάω σε κατσαρίδα και το όμορφο μας έχει ένα απόλυτα ψεύτικο χαμόγελο. Α! Και όταν φιλιούνται πάντα κοιτάνε αν τους παίρνει η κάμερα. Αντίθετα, όταν είναι με το άλλο όμορφο αγόρι είναι κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο με το τρόπο που εγώ θα κόλλαγα πάνω στην Νουτέλα αν ήταν άνθρωπος. Ή όπως θα κόλλαγα στον Dan Howell αν τον έβλεπα μπροστά μου. Ή όπως κολλάω πάνω σε οποιονδήποτε όταν είμαι σε cuddles φάση. Καταλάβατε ελπίζω.

Αυτά!

Moikka!
  η κατάρα σας.

3 σχόλια:

 1. "Ο ήλιος ανατέλλει από τον κώλο του! Και είναι υπέροχος (ο κώλος του)!"
  Λιώνω :lmao:

  Περαστικά σου εύχομαι :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άμα δεν βγει το Larry sextape ή έστω μια δημόσια παραδοχή της σχέσης δεν με βλέπω να ξεκολλάω! :Ρ

   Διαγραφή
 2. λολ one direction? νομίζω προτιμώ the wanted :P . Μπα η αλήθεια είναι πως αν δεν ακούσεις σε αυτή την ηλικία boybands πότε θα ακούσεις; Καλά κάνεις και τους ακούς. (είπε η 32χρονη που ακόμη ακούει boy bands και πέταξε στο δάσος πετώντας απο κλαδάκι σε κλαδάκι)...Όλοι πρέπει να ξεκινάμε απο boybands Και μετά να προχωράμε και σε άλλα είδη μουσικής...τουλάχιστον αυτό πιστεύω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή