Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Θύμηστε μου για ποιόν λόγο επέτρεψα στον εαυτό μου να παραιτηθεί από τα ονειρά του? Για ποιόν λόγο τοποθέτησα ως στόχο μου την Ψυχολογία και όχι τον χορό όπως θα έπρεπε και όπως θέλω βαθιά μεσα μου? Α! Θυμήθηκα γιατί! Γιατί οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να με στηρίζουν στις αποφάσεις μου και στις επιθυμίες μου μου είπαν ότι δεν είμαι αρκετά καλή! Και τους άκουσα! Προτίμησα να ακούσω έναν πατέρα που το αγαπημένο του χόμπι είναι να βλέπει τα τούρκικα στον ΑΝΤ1 και το Μεγκα και μια μάνα που το μόνο που την νοιάζει είναι να μην της ανακατεύω το σπίτι γιατί  δουλεύει και κουράζεται! Και με πρόδωσα. Πρόδωσα το μόνο όνειρο που έχω από την πρώτη μέρα που θυμάμαι τον εαυτό μου. Να χορεύω και να χορεύω και να χορεύω. Πρόσφατα βέβαια εκτός από το ότι δεν είμαι αρκετα καλή προέκυψε και το ότι είμαι χοντρη για χορευτρια κάτι που μου επναλαμβάνουν συνέχεια ενώ συγχρόνως κάθε προσπάθεια να μην φάω έχει ως απάντηση "Μα πρέπει να τρως! Θα πέσεις κάτω! Αν θες να αδυνατίσεις μην τρως σοκολάτες!" Το ότι οι σοκολάτες μου δίνουν ενέργεια τη στιγμή που την θέλω δεν μας λέει κάτι ε? Το ότι οι σοκολάτες με κρατάνε χορτασμένη για 6 ωρο ενώ με  το φαΐ σου σε 1-1μιση ωρα ψάχνω να βρω κάτι να φάω το ξέρεις μαμά? Όχι? Ε ώρα να το μάθεις!


5 σχόλια:

  1. Πρέπει να κάνεις κάποια συντονισμένα βήματα, Βρες τις σχολές χορού που σε ενδιαφέρουν. Προφανώς είναι ιδιωτικές εδώ πέρα. Έπειτα, δώσε ό,τι εξετάσεις χρειάζεται να δώσεις για την εισγαωγή σου σε μία από αυτες και προφανώς.. μάζεψε χρήματα για τα δίδακτρα. Ως τότε, δήλωσε μια σχολή που σου αρέσει πραγματικά, ίσως κάτι με την τέχνη, στο μηχανογραφικό σου και μην ακούς κανέναν. Παρ' το όλο από την αρχή.

    Όσο για το σωματικό βάρος, δεν γνωρίζω ποια στάνταρ έχει ο χορός, αλλά προσωπικά θεωρώ πως είσαι τσίχλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη Σχολη την εχω ηδη βρει το μονο που μενει ειναι να πιστεψω οτι θα περασω και να κανω τα χαρτια μου. Τα διδακτρα ξερω οτι κυμαινονται 300-400 το μηνα και ειναι πολλα λεφτα για την τωρινη οικονομικη μας κατασταση

    Νταξει δεν ειπα να παω 37 κιλα που θα επρεπε να ειμαι στα Μπολσοι αλλα μεχρι 48-50 πρεπει να φτασω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην εκνευρίζεσαι Μαράκι!
    Ηρέμησε και θα τα δεις όλα καθαρά. Δεν είναι τίποτα τραγικό.
    Σχετικά με τα δίδακτρα... υπάρχει δυνατότητα να έχεις part-time δουλειά για να τα φέρνεις βόλτα, κάπως;

    Όσο για τα κιλά, είναι μια απόφαση... και προσωπικά, θεωρώ ότι αν η χορεύτρια έχει χάρη, λιγα κιλά δεν είναι πρόβλημα!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή σε καταλαβαίνω: Πήγαινε σε έναν διατροφολόγο, να σου πει τι τροφές πρέπει να τρως. I know a thing or two about dreaming but not qualifying for it. Ήρεμα και σωστά. Στην σχολή που πέρασες πέρσι να πας, τίποτα δεν θα χάσεις από ένα βραχιόλι στο χέρι. Και αν η φετινή είναι καλύτερη, να πας σε αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μην ακους οσους σου λενε οτι δεν εισαι αρκετα καλη. Μεγαλος χορευτης δεν ειναι αυτος που εχει αρτια τεχνικη, μα αυτος που αγαπα αυτο που κανει και βαζει ολη την ψυχη του. Οσο για τα κιλα, προσεχε να τα χασεις αργα και σταθερα, για να μη δημιουργησεις προβλημα στον οργανισμο σου και να τα διατηρησεις! Μη βαζεις φρενο σε αυτο που αγαπας περισσοτερο για κανενα λογο! Σου το λεω, γιατι το εχω ζησει αυτο που περνας... Ο χορος ειναι η ζωη μου. Αν αυτο ισχυει και για σενα, μην τον αφησεις ποτε!
    Καλως σε βρηκα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή