Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ξεναγήσεις, νερά και άλλες περιπέτειες part 2

did you miss me?


που ειχαμε μεινει? Α! ναι τριγυρισμα στην Αργυρούπολη No1! ξεκινησαμε ωραια και καλα απο το σπιτι της ελενης με μια καθυστερησουλα για το καλο και πηγαμε σπιτι της Μαρίας.
Εκει ειχαμε την διαφωνια αν θα παμε για βαφλα ή για κρεπα (yes I know τι δίλημμα!) και τελικα καταληξαμε στην κρεπα. πηγαμε σε ενα αθλιο μερος που ουτε πως το λενε δεν θυμαμαι (και κατά τα άλλα τους χαλασε το νον σολο επειδη δεν ειχε ολοκαινουριους καταλογους!) τέλος πάντων κάτσαμε παραγειλαμε την κρεπα μας και περιμεναμε! εγω ειχα τσακισει το νερο για καποιο περιεργο λογο (5 ποτηρια μεχρι να ερθει η κρεπα κι αλλα 5 οσο τρωγαμε). Και μετα ηρθε η κρεπα! Η οποια δεν μου αρεσε γιατι η μερεντα ειχε υπερβολικο φουντουκι και ηταν και ανοιχτη η κρεπα και εφευγε ολη απ' εξω. Ενιγουει κατσαμε εκει καμια ωριτσα και μετα πηγαμε Βαρναλη. Εκει γιναμε ρεζιλι και οχι επειδη αρχισα τα περι Zehel. Η μαρια εψαχνε ποιος ακουγε rihana- eminem! Κατσαμε εκει αλλη μιση ωριτσα και μετα πηγαμε στο video club να παρει ταινια η Μαρια.
στις παιδικες:
Μαρια- Μαρια, Ελενη ελατε λιγο!!
εγω- Τι?
μ- κοιτα λιγο προς τα πανω! αλλα διακριτικα!!
κοιταω και βλεπω "Γκουσγουνης: Next porn Model"
εγω- Μα τον Ζεχελ!! Τι ν τουτο?? τις τσοντες διπλα στα παιδικα??
Ελενη: Φαντασου σκηνη! το πενταχρονο παει να παρει Gormiti κοιταει λιγο ψηλα γιατι δεν ειναι κατω κατω και... ΜΑΜΑ!! τι ειναι Porn?
εδω εχουμε μια κριση νευρικου. τελος παντων η Μαρια βρηκε ταινια ι εμεις πηραμε τηλ. την μαδα να ερθει να μας μαζεψει.

To be continued...μετα απο αλλους 5 μηνες!

3 σχόλια:

  1. Πφ, εδώ βάζουν άνιμε για μεγάλους στυλ Akira δίπλα στα παιδικά, στις τσόντες θα κολλήσουν? :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχ,μα τσοντα διπλα σε παιδικο:P?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τιμοτέι μου αυτο συγχωρειται! Διοτι ας το παραδεχτουμε λενε κινουμενο σχεδιο το ενα κινουμενο σχεδιο και το αλλο ας τα βαλουμε μαζι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή